Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Doomsday For The Deceiverről lemaradt dalok is felkerülhetnek az új Flotsamre

0906ericakHamarosan stúdióba vonul az arizonai Flotsam And Jetsam, akik már 2015 elején meg akarják jelentetni következő nagylemezüket. A mindig is az underground legmélyén alkotó zenekar élvezi a mostani korszakot, és még a '80-as évekből megmaradt dalötleteket is le akarnak porolni az albumhoz.

„Már írtunk pár dalt, de olyanok is vannak a tarsolyunkban, amelyek eredetileg még a Doomsday For The Deceiverhez meg a No Place For Disgrace-hez születtek, csak annak idején nem fértek fel ezekre a lemezekre", mondta a GetYourRockOunak Eric A.K. énekes. „Most megpróbáljuk ezeket leporolni, újraértelmezni, aztán meglátjuk, kisül-e valami jó a dologból..."

Eric szerint a csapat hangulata nem is lehetne jobb, mint amilyen manapság. „Szerintem régen túl sokat aggodalmaskodtunk azon, honnan szedjük össze a következő csajt, honnan jutunk hozzá a következő sörhöz, hol lesz a következő buli, most már viszont sokkal-sokkal inkább a zenéről szól minden: rólunk, a rajongókról és arról a rövid időről, ami a színpadon megadatik. Az a legjobb az egészben. És persze a zeneipar is teljesen másképp néz ki, mint azelőtt. Én személy szerint jobban érzem magam, mint valaha. A legkomolyabb fizetségem pedig az, amikor a világ minden tájáról megkeresnek zenészek, és azt mondják, miattunk kezdtek el gitározni vagy énekelni. Ennél nagyobb elismerést nem kaphatsz ebben a bizniszben, mi pedig rengeteg csapattal találkozunk, akik azt mondják, minket hallgatva nőttek fel. Komolyan mondom, hogy ez többet ér bármilyen vastag csekknél."

Nocsak, eszerint a zeneiparban nemcsak siránkozni lehet?

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 DRAZSEN 2014-09-09 07:44
Nekem személy szerint egyik kedvenc bandám mai napig.Én az Ugly-t is imádom szerintem ragyogó anyag,és ezek a srácok az egyik legőszintébb formák ezer éve.
Várom az új anyagot.
Idézet
 
 
#3 tripyti kohn 2014-09-07 18:33
A No Place lemez hangzása szörnyű volt kiváló dalokkal, és Jason is hiányzott róla...
Idézet
 
 
+2 #2 Khold 2014-09-07 11:54
Tisztelem ezeket az arcokat, nem játsszák meg magukat.

Thrash'til Death! \m/
Idézet
 
 
#1 Chris92 2014-09-07 11:50
Nyúljanak csak vissza a dicső múltba inspirációért mert az Ugly Noise biza elég gyenge lemez volt különösen olyan remek teljesítmények mint a Dreams of Death és a The Cold után.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.