Shock!

július 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A dalok magukban hordozzák a kötelező hardcore-elemeket, de a refrének zeneisége még minket is meglepett”

This Calling néven fut az a zenekar, amelyben a The Idoru, a Newborn és a Magma Rise egykori és jelenlegi tagjait találjuk. A csapat első albuma máris meghallgatható.

0527thiscalling

A Lángoló Gitárokon debütált a This Calling első nagylemeze, a Methods Of Protest. A 2018-ban alakult zenekar tagjai Bödecs András énekes (The Idoru, Poison Alley, New Dead Project), Fellegi Ádám dobos (Newborn, The Idoru, Bridge To Solace, In Lak’Ech) és Herczeg László gitáros (Sedative Bang, Sunday Fury, Magma Rise), céljuk pedig, hogy leróják tiszteletüket a ’80-as, ’90-es évek hardcore zenéje előtt, ugyanakkor belegyúrják mindazt, ami tinédzser koruk óta zeneileg hatott rájuk, legyen szó klasszikus rockzenéről, heavy metalról, punkról vagy akár popról. „A dalok első hallásra egyértelműen magukban hordozzák a kötelező, definitív hardcore-elemeket, rövidek, villámgyorsak, belemásznak a hallgató arcába, azonban András énekhangja, az ultradallamos refrének, kórusok zeneisége még minket is meglepett, de szerintünk egy átlag Bon Jovi-rajongónak is kikerekedne a szeme”, mondta a Lángolónak Fellegi Ádám a zenéről.

A zenekar a Bandcamp-értékesítésekből befolyt teljes összeget, illetve minden előrendelésből ezer forintot jótékony célra fordít, és amint lehetséges, koncertezni is fognak, ha minden igaz hét (!) taggal. Részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.