Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A baljós zenei háttér kiváló játszóteret biztosít az érzelmek párharcának”

Invictus (We Are From The Sky) címmel már a harmadik kislemezdalt és videóklipet jelentette meg őszre várható új nagylemezéről a From The Sky. Az album címe Antarktika lesz.

0526fts

Antarktika címmel jelenik meg ősszel a From The Sky második albuma, a tavaly kiadott debütlemez, a REX folytatása. Az új anyagról elsőként az akusztikus hangulatú Luna, majd két hónappal később a Lethe jelent meg, utóbbi rögtön két változatban. Ezúttal egy harciasabb dallal, az Invictusszal ismerkedhetünk meg, amivel kapcsolatban Tari Szabolcs, a zenekar énekese, multihangszeres zeneszerzője a következő gondolatokat osztotta meg: „A túlélés reményében az ember próbálja megerősíteni a lelkét, és hitegetni magát azzal, hogy az eddig történtektől csak erősebbé vált. Mindehhez olyan érzelmeket párosít, amelyeknek nincsen valóságalapja. A baljós zenei háttér kiváló játszóteret biztosít ezen érzelmek párharcának, amelyek leginkább a Nexus és a Libera Me című dalaink kombinációjaként írható le."

A tavaly szeptemberben megjelent REX album zenei anyagához hasonlóan a dalszöveget és a zenét ezúttal is Szabolcs írta, ahogy a borítóért is a korábban megismert Kóródi Tamás felelt. A hangfelvételek a szolnoki Denevér Stúdióban készültek Cserfalvi Zoltán és Boros Béla felügyeletével, a videót pedig a Toma Pictures készítette.

A zenekar június 25-én Szigetváron, a Prog Campen lesz látható legközelebb. Az esemény különlegessége, hogy a „hangos" koncert előtt akusztikus műsorral is megörvendeztetik majd a nagyérdeműt. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.