Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A '80-as éveket idézi az új Europe lemez borítója

Nyilvános az áprilisban érkező új Europe lemez, a Bag Of Bones borítója, amelyet Kevin Shirley producerrel készített el a veterán svéd hard rock zenekar. Joey Tempesték nyáron számos európai fesztiválon fellépnek, a további turnédátumok egyelőre még csak formálódnak.

A Bag Of Bones borítókoncepciója távolról sem egyedülálló, hiszen a Shotgun Messiah debütlemezének hátoldalán és a Styper Against The Law-ján már egyszer elsütötték ezt a kuplerájos íróasztal-trükköt, de ami akkor látványos volt, az többé-kevésbé most is az... A Doghouse című dal tavalyi élő felvétele mindazonáltal alább már megnézhető.

„Még mindig úgy érezzük, hogy bennünk van egy pokolian jó rocklemez", mondta Joey Tempest énekes nyáron a producer személyét érintő döntésről. „Kevin pedig a megfelelő ember erre a melóra. Imádjuk, amiket Joe Bonamassával, a Black Country Communionnel és a Black Stone Cherryvel csinált, ő a tökéletes megfejtés. Készen állunk arra, hogy maradandó károsodásokat okozzunk ezzel az anyaggal! Már másfél éve turnéztatjuk a Last Look At Eden albumot, szóval itt az ideje, hogy megírjunk és felvegyünk pár új nótát. Aztán 2012-ben ismét nekivágunk az útnak.

A Last Look At Eden megjelenésekor a listák első helyén nyitott Svédországban, és a Europe hazájában aranylemez lett, miután több mint 10 ezer példány talált belőle gazdára. Úgy alakult, hogy a zenekar legutóbbi turnéjának négy állomását is megnéztük, így klikkelve elolvashatod, mit domborítottak Joey-ék Rómában, Eperjesen, Nagyszombaton és Szegeden.

 

Hozzászólások 

 
#2 Gérnyi Tamás 2012-02-17 18:23
A kuplerájos iróasztal borítót már a Toto is elsütötte a Tambu (1995) album elő- és hátlapján is.
Idézet
 
 
+1 #1 Equinox 2012-02-14 19:27
Hű, sokkal jobb miint a két félalma pl. Nekem Alice Cooper - Last Temptation érzetem van. Meg Zappa - Over-Nite Sensation. Kiváló!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.