Shock!

november 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

66 Fucking 6: még egy új Onslaught szám érkezett

0919onslaughtMég egy új dalt tettek közzé az Onslaught szeptember 20-án, azaz holnap megjelenő új nagylemezéről, a VI-ről. A brit thrasherek karrierjük legsúlyosabb produkciójának ígérik az albumot, és az eddig nyilvánosságra hozott részletek alapján az anyagra tényleg megéri majd odafigyelni…

„Nos, a VI című album végre elkészült és készen áll a szeptember 20-ai megjelenésre", mondja az anyagról Nige Rockett gitáros. „És haver, azt kell mondanom, hogy messze felül is múlta a várakozásainkat a végeredmény! Tényleg a határainkat feszegettük a lemez készítése közben, és őszintén hiszem, hogy süt is a végeredményből. A VI a legbrutálisabb és legtechnikásabb lemez, amit az Onslaught valaha is készített, néhány nagy meglepetéssel! Az egész lemezkészítéshez teljesen más megközelítéssel álltunk, ami Par Olofsson borítójától kezdve a Thomas Johansson által készített végleges keverésig terjedt. Az ő munkáját egyébként ugyanúgy ki kell emelnem, ahogy az új dobosunkat, Michael Hourihant is! Nagyon büszkék vagyunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók is szeretni fogják a lemezt!"

0904onslaughtcA dallista az alábbi:

01. A New World Order
02. Chaos Is King
03. Fuel For My Fire
04. Children Of The Sand
05. Slaughterize
06. 66 Fucking 6
07. Cruci-Fiction
08. Dead Man Walking
09. Enemy Of My Enemy

Az album digipak és dupla bakelit változata az 1989-es In Search Of Sanity lemez Shellshock dalának újravett verzióját rejti majd bónuszként, benne a japán thrasher United tagjainak vendégszereplésével.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.