Shock!

december 01.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

3D-s mozit készít a Metallica

Habár tavaly év elején még cáfolták, hogy 3D-s koncertfilmet készítenének, a Metallica most hivatalosan is bejelentette, hogy egy hasonló alkotás jelenleg éppen az elkészítés korai fázisában jár. Pontos részleteket egyelőre nem árultak el.

Tavaly márciusban a Writers Group Film Corp. nevű cég belengette egy 3D-s Metallica film elkészítésének hírét, ám a zenekar és menedzsmentje akkor még szinte azonnal elhatárolódott a készítőktől, és kijelentették: fantasztikusnak találják a 3D-s technikát, de egyelőre nincsenek vele konkrétabb terveik. Októberben aztán a Deadline.com megszellőztette, hogy a Metallica saját finanszírozásban kíván elkészíteni egy 3D-s mozit Charlotte Huggins producer közreműködésével.

Miután a napokban a Rolling Stone is ilyen értesüléseket tett közzé, a zenekar most végre megerősítette a hírt, ám azon kívül, hogy készül a film, nem árultak el további részleteket. „A produkció nagyon korai stádiumában valóban létezik egy 3D-s projektünk. Szívesen mondanánk nektek többet is a dologról, de még több lényegi pont nem tisztázott, így csak annyit árulhatunk el: valamikor 2013 tájékán ott szeretnénk lenni a legközelebbi moziban", áll a zenekar közleményében. Vagyis egyelőre az sem derült ki, hogy koncertmozit vagy portréfilmet várhatunk tőlük. Abban viszont csak reménykedni tudunk, hogy a Some Of Kind Of Monster-típusú traumafeldolgozósdit a jövőben meghagyják a négy fal között, abból két dimenzióban is elég volt annyi...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.