Shock!

november 12.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

3D-s mozit készít a Metallica

Habár tavaly év elején még cáfolták, hogy 3D-s koncertfilmet készítenének, a Metallica most hivatalosan is bejelentette, hogy egy hasonló alkotás jelenleg éppen az elkészítés korai fázisában jár. Pontos részleteket egyelőre nem árultak el.

Tavaly márciusban a Writers Group Film Corp. nevű cég belengette egy 3D-s Metallica film elkészítésének hírét, ám a zenekar és menedzsmentje akkor még szinte azonnal elhatárolódott a készítőktől, és kijelentették: fantasztikusnak találják a 3D-s technikát, de egyelőre nincsenek vele konkrétabb terveik. Októberben aztán a Deadline.com megszellőztette, hogy a Metallica saját finanszírozásban kíván elkészíteni egy 3D-s mozit Charlotte Huggins producer közreműködésével.

Miután a napokban a Rolling Stone is ilyen értesüléseket tett közzé, a zenekar most végre megerősítette a hírt, ám azon kívül, hogy készül a film, nem árultak el további részleteket. „A produkció nagyon korai stádiumában valóban létezik egy 3D-s projektünk. Szívesen mondanánk nektek többet is a dologról, de még több lényegi pont nem tisztázott, így csak annyit árulhatunk el: valamikor 2013 tájékán ott szeretnénk lenni a legközelebbi moziban", áll a zenekar közleményében. Vagyis egyelőre az sem derült ki, hogy koncertmozit vagy portréfilmet várhatunk tőlük. Abban viszont csak reménykedni tudunk, hogy a Some Of Kind Of Monster-típusú traumafeldolgozósdit a jövőben meghagyják a négy fal között, abból két dimenzióban is elég volt annyi...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.