Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2024-ben, öt év után ismét koncertezni fog a Pretty Maids

Néhány fesztiválfellépés erejéig jövőre ismét aktivizálja magát a Pretty Maids. A dán zenekar Ronnie Atkins énekes rákdiagnózisa óta inaktív.

1107prettymaids

Már három 2024-es fesztiválfellépést is bejelentett a Pretty Maids: a csapat biztosan ott lesz a június 19-22. közötti Copenhellen, a július 5-8. közötti, svéd Time To Rockon és az augusztus 16-17-ei, szintén dán Jailbreaken. Egyelőre nem tudni, várható-e ezeken a koncerteken túl további aktivitás a zenekartól, annyi azonban bizonyos, hogy ezek lesznek az első megnyilvánulásaik Ronnie Atkins 2019-es rákdiagnózisa óta.

Mint emlékezetes, az akkori Undress Your Madness album megjelenését a frontember daganatos megbetegedése miatt már nem kísérte turné, és a később adott nyilatkozatok szerint támadt is némi feszültség Ronnie és a banda másik alapítója, Ken Hammer gitáros között. Ezek szerint a nézeteltérések azóta rendeződtek.

Ronnie friss szólóalbuma, a Trinity októberben jelent meg. Bár az énekes tüdőrákja gyógyíthatatlan, a kezelésekkel az elmúlt években sikerült nagyjából szinten tartani, és nem terjedt tovább a szervezetében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.