Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2021-ben is elmarad a FEZEN

Idén sem rendezik meg a FEZEN Fesztivált. A székesfehérvári rendezvényre elvileg átmentették volna a tavalyi fellépőket, ám végül ez sem megvalósítható.

0218fezen

2020 után 2021-ben is elmarad a FEZEN. „Több mint két év szervezési munkája és az elmúlt hónapok kilátástalan esélylatolgatása után úgy döntöttünk, hogy a 2020-as után, a 2021-es FEZEN Fesztivált is kénytelenek vagyunk lemondani – írják a szervezők. – Rengeteg szempontot figyelembe vettünk, rengeteg emberrel, ügynökséggel, zenekarral egyeztettünk itthon és világszerte, és bár egy nagyon halovány esély még mindig maradt a megrendezhetőségre, döntésünket két fő indok alapján hoztuk meg. Egyrészt a nemzetközi előadóink nagy része már átkötötte 2022-re a FEZEN-es fellépését, és akikkel pótolni szerettük volna őket, sem bíznak abban, hogy idén tudnak biztonságosan utazni. Ezek miatt biztosan nem tudnánk olyan szintű fesztivált szervezni nektek, amire alapból jegyet váltottatok. Másfelől mi nem szeretnénk beleállni abba, hogy oltással vagy oltás nélkül lehet koncertre menni. Nagyon sokan nem váltottátok vissza a belépőtöket, és biztosan vagytok jópáran, akik még nem rendelkeznek majd védettségi igazolvánnyal a FEZEN időpontjában, így őket teljesen kizárnánk, ami nem fordulhat elő!"

A szervezők dolgát természetesen a döntésben sem könnyítette meg a jelenlegi bizonytalanság. „Nagyon nehéz volt úgy döntést hozni, hogy jelenleg semmilyen operatív információnk nincs a zenés-táncos rendezvényekről, az idő viszont halad. Hisszük, hogy ez a legkorrektebb döntés a mostani helyzetben, bármennyire fájdalmas. Hiszünk benne, hogy belátható időn belül véget ér a járvány, és 2022-ben szabadon, egészségesen tudjuk majd ünnepelni a FEZEN huszonöt (!) éves jubileumát, amire nagyon készülünk! Ha szeretnétek segíteni munkánkat, azzal tudtok a legtöbbet tenni a FEZEN-ért, ha Ti is hisztek bennünk és jövőre használjátok fel a meglévő belépőtöket. Ha nem tudtok még egy évet várni a bulira, akkor javasoljuk, hogy váltsd be FEZEN bérletedet vagy napijegyedet a LIGET programjaira. Természetesen lesz lehetőség a belépők visszaváltására is. A LIGET-es átváltásról vagy a visszatérítésekről hamarosan mondjuk a részleteket, amint a kormány közzéteszi a nagyrendezvényekkel kapcsolatos rendelkezéseket. Hamarosan találkozunk! Vigyázzatok magatokra!"

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.