Shock!

november 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2020-ban új dalokkal térhet vissza a Poison

Idén nyáron ismét nagy sikerrel turnézott Észak-Amerikában a Poison. A zenekar jövőre nem lesz aktív, 2020-ban azonban akár új dalokat is hallhatunk tőlük.

0606poison

A Cheap Trick és a Pop Evil vendégeskedése mellett járta körbe nyáron az amerikai arénákat a Poison, akik sok viszontagság és oda-vissza üzengetés után tavaly találtak vissza ismét egymáshoz egy hosszabb szünetet követően. Noha a zenekar dalszerzési fronton régóta inaktív – utolsó lemezük, a Hollyweird 2002-ben jött ki, ha a feldolgozásokat rejtő, 2007-es Poison’d gyűjteményt nem számítjuk –, Bret Michaels énekes szerint hamarosan változhat a helyzet. „Sosem lesz olyan, hogy azt mondom: végeztem a Poisonnal”, szögezte le a Newsdaynek adott interjújában a frontember. „A zenekar várja a 2020-as visszatérést, méghozzá néhány új dallal. Még mindig hihetetlenül jól érezzük magunkat a színpadon.”

Mindez rímel Bobby Dall basszer nyári kijelentéseire, aki akkor szintén azt pedzegette: szívesen készítene új albumot a csapattal. Igaz, nem nagyon hitt benne, hogy képesek lennének összehozni… „Nem fogok összevissza dumálni arról, hogy éppen új zenéket írunk”, mondta egy interjúban Bobby. „Szeretném, ha írnánk? Igen. De ez azon múlik, hogy mindenki rászánja az időt a dologra. Mindnyájunknak vannak más kötelezettségei is. Egyes tagoknak kisebb gyerekei vannak a többieknél, szóval bonyolult összeszervezni… És persze ahogy öregszünk, belépnek a képbe az egészségügyi tényezők is. Hogy kellene-e új lemezt csinálnuk? Igen, mindenképpen. Hogy sikerülni fog-e? Fogalmam sincs.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.