Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2019 előtt biztosan nem várható új Slipknot-album

1030slipknotTöbb mint ezer moziban mutatják be világszerte ősszel a Slipknot Day Of The Gusano című dokumentumfilmjét, amelyet maga Shawn Crahan rendezett. Magyar premierről egyelőre nem tudunk, egy dolog azonban biztos: a zenekar a mozit leszámítva 2019 előtt biztosan nem lendül ismét mozgásba.

Day Of The Gusano a címe annak a Slipknot-filmnek, amelyet szeptember 6-án mutatnak be világszerte a mozikban, természetesen limitált vászonszámmal, majd később nyilvánvalóan DVD-n is kijön. A másfélórás dokumentumfilm rendezője maga Shawn Crahan, a csapat egyik ütőse és egyben főideológusa, és a zenekar első mexikói koncertjét, illetve az ahhoz kapcsolódó utazást örökítették meg, amelyet 2015 decemberében ejtettek meg az ottani Knotfesten. A koncertrészletek mellett interjúkkal, egyéb bevágásokkal tarkított alkotás konkrét vetítéseiről júliusra ígér bővebb információkat a zenekar, remélhetőleg Magyarországon is lesz egy-két mozi, ahol meg lehet majd nézni a filmet. A trailer mindenesetre alább máris megtekinthető.

Aki Slipknotra vágyik, annak alighanem jó ideig ezzel a filmmel kell most beérnie: a zenekar jelenleg jól megérdemelt pihenőjét tölti, Corey Taylor énekes pedig a következő időszakot bizonyosan a hónap végén új lemezt kiadó Stone Sourrel tölti majd. „Még úgy nagyjából másfél év”, válaszolta az énekes a Loudwire-nek, amikor arról kérdezték, mikor kezdődhetnek meg a tényleges, érdemi munkálatok a Slipknot következő albumán. „Semmilyen jel nem mutat arra, hogy ne kezdenénk meg demózni meg összerakni bizonyos dolgokat, de én most a Stone Sourrel foglalkozom, és a srácok a Slipknotból szintén a saját ügyeikkel foglalkoznak. És ez így van rendjén: mindig is bátorítottuk egymást, hogy mindenki csinálja a saját dolgait is. Ha itt az idő, akkor itt az idő. Egy év, talán kicsit több, és elkezdjük összerakni az új zenéket, aztán majd meglátjuk, mi történik.”

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Montsegur 2017-06-11 11:58
Hála az égnek, a Disasterpieces-t nem Crahan rendezte, így legalább létezik egy jó Slipknot koncertfilm is...

Crahan nem ért a filmezéshez, de sajnos ezt senki nem meri megmondani neki. Ennek az újabb "film"-jének már a trailere is gyenge.

És a cím... Gusano... Hű, mekkora szójáték a maggot-tal... Folytathatták volna: a színpadon a Nudo Corredizo együttes, köztük a zseniális filmrendező El Payaso! Még jó, hogy a Megadeth például nem Megamuerte néven készítette el az argentínai koncertfilmjét... Mondjuk az egy kimondottan jó koncertfilm lett.
Idézet
 
 
#1 cápaidomár 2017-06-10 13:46
Wow.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.