Shock!

május 30.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2018. november 20-án ismét Budapesten játszik a Nightwish

1128nightwishDecades címmel indul jövő ősszel európai turnéra a Nightwish. A zenekar a körút keretében jövő novemberben ismét Budapesten koncertezik.

Kétlemezes válogatással és kilenc hónapon át tartó, meglepetésekkel teli koncertekből álló turnéval ünnepli meg jövőre karrierje több mint húsz évét a finn Nightwish. A Decades című kollekció márciusban jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában, tartalmáról egyelőre még nem tudni bővebb részleteket, de minden bizonnyal a teljes karrier anyagából válogat majd. Érdekesség, hogy e pályafutás során a zenekar több mint 8 millió lemezt adott el világszerte, és több mint kétezer koncertet adtak, amivel messze magasan minden idők legsikeresebb finn könnyűzenei előadóinak számítanak.

A turné szintén márciusban startol majd Észak-Amerikában. A zenekar az európai fesztiválokon is ott lesz, ám ősszel önálló kört is futnak majd a kontinensen, és jó hír, hogy ismét eljutnak hozzánk: a hivatalosan közzétett menetrend szerint a magyar koncert november 20-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

További részletek minden bizonnyal hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.