Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2018. november 20-án ismét Budapesten játszik a Nightwish

1128nightwishDecades címmel indul jövő ősszel európai turnéra a Nightwish. A zenekar a körút keretében jövő novemberben ismét Budapesten koncertezik.

Kétlemezes válogatással és kilenc hónapon át tartó, meglepetésekkel teli koncertekből álló turnéval ünnepli meg jövőre karrierje több mint húsz évét a finn Nightwish. A Decades című kollekció márciusban jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában, tartalmáról egyelőre még nem tudni bővebb részleteket, de minden bizonnyal a teljes karrier anyagából válogat majd. Érdekesség, hogy e pályafutás során a zenekar több mint 8 millió lemezt adott el világszerte, és több mint kétezer koncertet adtak, amivel messze magasan minden idők legsikeresebb finn könnyűzenei előadóinak számítanak.

A turné szintén márciusban startol majd Észak-Amerikában. A zenekar az európai fesztiválokon is ott lesz, ám ősszel önálló kört is futnak majd a kontinensen, és jó hír, hogy ismét eljutnak hozzánk: a hivatalosan közzétett menetrend szerint a magyar koncert november 20-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

További részletek minden bizonnyal hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.