Shock!

november 14.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

2018-ban új szólóalbummal jelentkezik Tom Keifer

Jövőre ismét új szólóalbumot készít Tom Keifer, a Cinderella frontembere. Az énekes első önálló anyaga 2013-ban jelent meg The Way Life Goes címmel, csaknem húsz évnyi lemezszünet után.

Ha minden a tervek szerint halad, hamarosan újabb önálló albummal jelentkezik Tom Keifer. Miközben a Cinderella Jeff LaBar gitáros alkoholproblémái miatt továbbra is szünetet tart, az énekes/gitáros évek óta sikeresen turnézik önállóan szólócsapatával. „Ma már más időket élünk a zeneiparban”, mondta Tom a nevadai KOMP 92.3 rádiónak. „Kicsit több idő szükséges ahhoz, hogy a zenéd eljusson az emberekhez, hiszen annyi minden férhető hozzá… Így aztán folyamatosan turnéztunk az utóbbi években, és a szólócsapatom is turnéról turnéra lett egyre népszerűbb. De közben folyamatosan írtam az új dalokat.”

Mielőtt azonban még ezeket felvenné, Keifer a The Way Life Goes egy speciális díszkiadását hozza majd ki nyár végén, rajta pár szintén friss szerzeménnyel. A szólócsapatban egyébként a Wingerből ismert Paul Taylor billentyűs, Tom felesége, Savannah Keifer zongorista, Billy Mercer basszer, Paul Simmons dobos és Tony Higbee gitáros játszik. Az énekessel a 2013-as lemez kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.