Shock!

november 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2016 elejére halasztotta őszi európai turnéját a Fu Manchu

0307fumanchuBetegség miatt teljes őszi európai turnéját 2016 elejére halasztotta a kaliforniai stoner-színtér egyik alapzenekara, a Fu Manchu. Emiatt az október 12-ére tervezett A38-as fellépés is csúszik.

Tavaly adta ki legutóbbi lemezét Gigantoid címmel a kaliforniai Fu Manchu, ám aktuális turnéjuk fennállásuk huszonötödik jubileumát hivatott megünnepelni. Ez eredetileg októberben indult volna, ám egy közelebbről meg nem nevezett családi betegség miatt a banda elhalasztotta a bulikat, és csak 2016 elején jönnek át Európába. Mindez azt jelenti, hogy az október 12-ei A38-as buli is később lesz, de egyelőre még nem tudni, pontosan mikor. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek az új dátumra is, de ha valaki mégis szeretné visszaváltani a jegyét, az november tizenkettedikéig megteheti a Hajó infópultjánál.

A turné koncepciója természetesen nem változik a halasztástól. A zenekar a negyedszázados évforduló közledtével elkezdte újrakeverve újra kiadni a régebbi albumokat, és most a sokak által kulcslemeznek tartott King Of The Road van soron: a jubileumi turné alkalmából ismét megjelenik az album, és mivel a Fu Manchu a turné során extrahosszú, előzenekar nélküli koncerteket ad, ennek első részében az életmű legjobbjait játssza, a második részben pedig előadja a teljes King Of The Road albumot. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.