Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2015-ben érkezik a Coal Chamber negyedik nagylemeze

0425cc2015 elején új albummal jelentkezik a nu metal-éra egyik nagynevű csapata, a Coal Chamber. Dez Fafaráék az osztrák Napalm kiadó istállójában kezdték újra a munkát.

A Napalm kiadóhoz szerződött a Coal Chamber, akik máris írják új, sorrendben negyedik stúdióalbumuk anyagát. Noha a fenti képen még Chela Rhea Harper basszer szerepel, aki az utóbbi évek koncertjein játszott velük, a lemezen már természetesen az időközben visszatért korábbi basszusgitáros, Nadja Peulen játszik majd. „Hányszor kapsz az életben bármihez is második esélyt?”, teszi fel a kérdést a bejelentésről szóló sajtóközleményben Dez Fafara énekes. „Körbeturnéztuk a világot: őrületes volt, tömegével jöttek minket megnézni az emberek, és az egész fantasztikus élménynek bizonyult. Nagyon hálás vagyok ezért! Most pedig elérkezett az idő, hogy kihozzunk egy új Coal Chamber-albumot. Nagyszerű hangulat uralkodik a csapatban, és gyilkos team dolgozik körülöttünk. Most, hogy bekerült a képbe a Napalm, készüljetek fel egy súlyos robbantásra a Coal Chambertől! Mi is sokat fejlődtünk, és a zene is velünk.”

A zenekar új nagylemeze valamikor jövő év első felében jelenhet meg. A Coal Chamber annak idején három soralbumot és egy demós-remixes kollekciót adott ki, amelyek közül az 1997-ben kiadott, a banda nevét viselő debüt lett a legsikeresebb, ez csak az Egyesült Államokban több mint 500 ezer példányban kelt el, de még a sokszínűbb 1999-es folytatás, a Chamber Music is jól futott. A csapat 1998-ban Budapesten is fellépett a Black Sabbath, a Pantera és a Helloween társaságában, tavaly pedig újráztak egyet Tokajban.

 

Hozzászólások 

 
#1 Sárvári Gábor 2014-08-13 21:20
A Dark Days albumukat bírom nagyon. Kíváncsian várom mit hoznak össze.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.