Shock!

február 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2013 elején az Audrey Horne is ismét ringbe száll

Az osztrák Napalm Recordsnál jelenik meg a norvég Audrey Horne következő lemeze, a Youngblood, amellyel a csapat a következő nagy lépéseket készül megtenni pályáján. A pontos dátum még nem ismert, de a kiadás valamikor 2013 elején esedékes.

„Az Audrey Horne nagyon büszkén jelenti be, hogy innentől kezdve a Napalm családhoz és növekvő istállójukhoz tartozunk, olyan csapatok közé, mint a Monster Magnet, a The Answer és a The Sword", áll a banda nyilatkozatában. „Biztonsággal jelenthetjük ki, hogy itt jó társaságban vagyunk! Már alig várjuk, hogy 2013-ban ezzel az elkötelezett csapattal a hátunk mögött jelentethessük meg az új lemezt, ami a Youngblood címet viseli majd, és ezáltal velük együtt tegyük meg a karrierünk következő nagy lépését. Reméljük, ti is szeretitek majd annyira az új dalokat, amennyire mi és a Napalm emberei máris oda vannak értük!"

Az Audrey Horne 2002-ben alakult, és habár a tagságban van némi black metalos érintettség is az Enslaved és Gorgoroth kapcsolatok révén, a zenekar mégsem ezt a vonalat választotta sajátjául, hanem amolyan '90-es évek elejére jellemző, grunge-os ízekkel telített hard rockban utaznak. A banda harmadik, nevüket viselő nagylemeze 2010 elején jelent meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.