Shock!

december 10.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Neverwood: Újjászületés

Szaporodnak a "never"-rel kezdődő zenekarnevek, jelen csapat sohaerdő vagy mi, a lényeg, hogy '96-ban alakultak, utána három évig talán csak beszélgetni jöttek össze, mert az igazi munka csak két éve kezdődött, melynek eredménye jelen 3 számos demó is.

Szerintük a zene billentyűközpontú metal... és szerintem is. Olyan nagyon meghatározó skatulyát nem lehet rájuk húzni, van a zenében mindenféle, főleg dallamos billentyűs zenék kis progresszív hatással.

Nagy fába vágták a fejszéjüket, mivel zeneileg profi tudás kell az ilyen muzsikák élvezetes előadásához. A hangszereseket tekintve nincs is nagy gond, a saját szintjükön rendben vannak, nyilvánvalóan fognak még fejlődni, rendesen összerakták a dalokat, és el is tudják őket játszani normálisan. Viszont. Már megint az énekest kell "bántanom", és muszáj, mert amit próbál énekelni Debreczi Johnny, az nagyon nincs egyenes arányban a hangterjedelmével és az előadásával. Legtöbbször elég kínosan jönnek elő a hangok belőle, hamiskás, erőltetett, koncerten valszeg még rosszabb lehet. Azonnal hangképzésre kell járnia, ha tényleg úgy szeretne énekelni, ahogy megpróbálta itt a demón. A Dream T. és Dickinson feldolgozásokat főleg későbbre tolnám, pont ezért.

Zeneileg az utolsó, Apokalipszis c. dal volt a legizgalmasabb számomra, bár a másik kettőben is találtam ígéretes részeket. A hanganyag CD-n 1000 Ft-ért megrendelhető, de kazi ellenében szívesen felveszik bárkinek ingyen.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.