Shock!

február 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Middlewave: Car Songs?

Gőzöm sincs, mit keres ez a cd a demók között. Ja, hogy mert ez demó. Pedig... Rengeteg gyengébb zene jelenik meg manapság lemezként, és akkor itt van ez a Middlewave, akiről eddig egy hangot nem lehetett hallani - legalábbis én még nem hallottam - és letesz az asztalra egy ilyen kis kerek valamit, melynek kereksége nem a cd formájára utal.

Persze ez nem metal, köze nincs hozzá, valamiféle keveréke a britpopnak, az alternatív rocknak és a grunge-nak, de nagyon jó keveréke. Énekileg a magyar nyelvű számoknál a Baby Bone-os Rákóczi Antal ugrott be, a többiről már nem annyira, csak halkan megsúgom, jó torka van a srácnak, és még meri is használni. 3 magyar és 3 angol nyelvű dal sorakozik a korongon, szvsz az angol darabok sokkal jobban állnak a zenekarnak, a szigetországban simán sikeres lehetne a zenekar.

Fogósak a refrének, pihentető zene, de ne amolyan belassultunk és hosszan merengünk valamin-féle dologra gondoljatok, egész egyszerűen jó érzés hallgatni, pozitív érzések áradnak a dalokból, és profin rakták őket össze.

Tavalyi a felvétel, nagyon kíváncsi vagyok azóta merre fejlődtek a srácok, egy kis szerencsével akár valami nagyobb kiadót is megcsíphetnek, ha elég kitartóak. A zene megérett arra és persze a szövegek is. A cd-n multimédiás rész is helyet kapott, demónál ez külön dicséretes. Emelem kalapom, és tessék azonnal megrendelni a cd-t.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.