Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Don Gatto: Don Gatto

Úgy fest, Acélos Balage-zsal gyerekkorában rengeteg mesefilmet nézethettek meg a szülei, hősünk ugyanis rendesen rágyógyult a rajzfilmhősös zenekarnevekre. Először ugye ott volt a Fürgerókalábak, most meg Giovanni Gatto a Macskafogóból. És a humorherold punkos hülyülés helyére beérkezett a bunkóhárdkór. Abból a fajtából, amit például a Pro-Pain művelt, amikor még jó zenét csinált. Meg nyomokban rock n' rollt is tartalmaz a termék, olyan Lemmy-félét.

A jó Balage Steele-en kívül még ketten domborítanak itten, Weisz Gábor basszer/énekes, aki a Fürgéékhez hasonlóan szintén földbeállt Chaos Of Disorderből lehet ismerős, illetve a doboló Halász Péter, aki meg sehonnan. Teljes tehát a létszám, ilyen alapokra vett zenéhez nem is kellenek többen, magáról a demóról pedig nem is lehet túl sok mindent elmondani a csupasz adatokon kívül: négy szám tíz percben, a legjobb a nyitó Start Again, a hangzás pedig az Audioplanettől már megszokottan harapós és jó.

Semmi olyan dolog nincs itt, amit ne hallottunk volna korábban valamelyik NYHC bandától, nincsenek nagy megfejtések sem, de aki szereti ezt az adrenalintól és tesztoszterontól csöpögő stílust, ezt is szeretni fogja, aki meg nem, az nyilván nem. Nekem speciel bejön.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.