Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Cadaveres: Soul Of A New Breed (demó)

Nem tisztem megítélni, hogy mi és miért történt a Cadaveres De Tortugas zenekarral tavaly, így pár hónap elteltével pedig békéljen meg mindenki azzal, hogy lett belőlük két klassz csapat.
A Cadaveresben gyakorlatilag csak Körmöczi Péter maradt az anyabandából, mellé érkezett a korábban feloszlott Hybridből Gabó Ádám (ének), Homonnai Gergő (dob), Kovács Laci (gitár), valamint Delcsik Balázs (basszusgitár) a Crushera-ból és Szabó Máté (ütőhangszerek).

A Cadaveres gyorsabban kapta össze magát, koncerteznek folyamatosan és elég hamar fel is rántottak egy dalt, amit le is lehet tölteni a honlapjukról. Úgy tűnik, ők folytatják a tribal metalt, legalábbis ez a dal bővelkedik ilyen elemekben, nagyjából egy riffre épül az egész, és sok dobolásra, valamint dallamos-szerű és agresszív énekre.

Ha be kellene kategorizálnám, valahol a Soulfly környékére tenném a zenei részt (meg az ordítás is olyan Max-es), náluk viszont biztos lesz még több dallamos ének, tehát színesebbnek tűnik a paletta, amit majd meg fogunk tapasztalni az újabb dalok ismeretében.

web: http://www.cadaveres.hu

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.