Shock!

szeptember 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Fever: A kezdetektől

Második demójával jelentkezett a gótikus/doomos zenét játszó Black Fever, akik a második CD válogatásunkon is szerepeltek már. Ha ismered azt a dalt és nem igazán tetszett, elmondhatom, hogy nótaírás terén fejlődtek azóta, és az énekes hölgy (Borbás Judit) is kifejezőbben énekel.

Viszont. Ha még nem tette volna meg nem ártana egy énektanárt felkeresnie, ezt a fátyolos énekstílust jó lenne erősebbé, határozottabbá tenni. Sokszor elveszik a hangszerek között a hangja.

A demó 3 dalt tartalmaz, ráadásul elég terjengőseket. Értem én, hogy ebben a stílusban a hosszabb nótákat részesítik előnyben, viszont azt nem ártana elkerülni, hogy egy-egy dal hallgatása közben elaludjon a hallgató azért, mert nem elég izgalmas a témák váltakozása, nem elég kidolgozott a felépítés. A hangzás viszont teljesen rendben van, Denevéres, demónak több mint megfelelő.

Egyébként nekem a címadó szám jött be leginkább, abban ott figyel a feeling, bár bőven lenne még finomítanivaló a dalon így is.
Jelenleg az útkeresés közepén áll a Black Fever, ettől függetlenül a borongós zenék kedvelői bátran érdeklődhetnek a csapatnál. Főleg, ha a T. hallgató a heavy metalos hatásoktól sem riad vissza.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.