Shock!

március 08.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

After All: To Many, Peace Is...

Ha aktualitását venném figyelembe a To Many, Peace Is demónak, akkor talán nem lenne ildomos írnom az After All 1997-es kazettájáról, de mivel a zenekartól egyelőre csak ezt a felvételt tudtuk beszerezni, minden érdeklődő kénytelen lesz beérni ezen anyag bemutatásával.

A miskolci együttesről már köztudott, hogy szakmai körökben az egyik legtehetségesebb hazai progresszív metal zenekarnak tartják. Tehát a demó is a progresszív metal szövevényes világába vezet el bennünket, a lehető legjellegzetesebb formában. Engem először is a felvétel minősége lepett meg, a kitűnő hangzás megfelelő élvezetet biztosított számomra ahhoz, hogy teljes figyelemmel tudjam végighallgatni.

Minden szám több részből épül fel, hol elvontabb, már-már Toolba hajló víziókból, hol pedig monumentális keményebb témákból. Számos hangulat, érzés jelenik meg az anyagban, melyeket Oláh Szabolcs énekes nagyszerűen érzékeltet kellemes hangján.Bámulatosan változatos anyag ez, remélem alkalmam nyílik hamarosan egy vadiúj After All felvételről is beszámolót adni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.