Shock!

november 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

CD kritika tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Zeke: Hellbender

zeke_cÚj barázdát szánt a Zeke. És ilyenre bizony már bő tizennégy éve, a még 2004-ben megjelent 'Til The Livin' End nagylemez óta nem volt példa, de most „Blind" Marky Felchtone újjáépítette maga körül a bandát, és ismét alámerült a rock and roll pöcegödrének legmélyére, hogy onnan hozza fel azokat a gitártémákat, amiket elereszt a Hellbenderen. A Zeke mindig is olyan volt, mint egy évek óta kizárólag speeden élő Motörhead, most sincs ez másként, új anyagukon lényegében kétféle dalt találunk: kurva gyorsat meg még gyorsabbat. Nem is csoda, hogy a tizenöt szám (!) lefut bő húsz perc (!!) alatt. Seattle legpunkabb rockerei tehát ismét minden gennyes szutykukat ránk zúdítják, ezúttal ráadásul a hozzájuk hasonlóan legendás Jack Endino hangmérnöki segédletével.

megjelenés:
2018
kiadó:
Relapse
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 21 Szavazat )

És hát – például – a fokozhatatlanul felpörgetett Working Man/Hellbender párosa, vagy épp az egy cseppel „nyugodtabb" Two Lane Blacktop és a fülbe szutykos ragacsként tapadó On The Road mekkora nóták lettek már! A Zeke az az agresszív bunkó, aki nem elég, hogy egy isten háta mögötti, lekoszhadt csehó bűzlő retyójában leokádja a cipődet, de utána még gúnyosan röhögve várja el, hogy te kérj tőle bocsánatot. Nincs is mit tovább ragozni rajta, a kabátszerű felső gyapjúruha menthetetlenül visszatért!

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Rockersoul 2018-04-14 15:31
Alig várom,hogy meghallgassam ezt a lemezt! szeretem őket és az őrült, eszement tempójukat!
Idézet
 
 
+7 #2 norbert hellacopter 2018-04-12 18:21
Két hete napi kétszer-háromszor lemegy. Nem tudok leszakadni róla. Úgy tértek vissza, mintha el se mentek volna, kijöhetett volna akár a Dirty Sanchez után is. A Burn milyen dal!?!??!!!! Ennek a lemeznek bármelyik két másodpercében több a kraft, mint a Turbonegro teljes ebben az évtizedben felmutatott "teljesítményébe n". Így kell koszlott, szélsebes rock n rollt tolni, hú de hiányoztak, ÉVLEMEZE, ZEKE YOU!!!!!!
Idézet
 
 
+10 #1 trey 2018-04-11 05:19
kurvajo a lemez, melto visszateres!
imadom, turnet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.