Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

CD kritika tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Unleashed: Sworn Allegiance

Régivágású death/thrash zenét játszik az Unleashed, akik új lemezükön sem váltak meg a jól bevált tikatikáktól és dallamos gitártémáktól. Meg szólóktól. Valahogy nehéz az olyan lemezeket beazonosítani, neadjisten megjegyezni, amelyek pőre kartontokban érkeznek, dalcímekkel, ámde borítóval nem.

megjelenés:
2004
kiadó:
Century Media / Record Express
pontszám:
6 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Lehet akármilyen jó zene a korongon, ha a körítés ennyire szegényes, ezzel az erővel le is tölthettem volna a netről, ugyanazt kapom. Na mindegy, néha nem értem a marketingesek lelkivilágát, akik elvileg el akarnak ad(at)ni egy terméket - jelen esetben zenét - ilyenkor bevetik a csilivili borítót, infópapírt, világító műanyag légyriasztót, mittomén.

Az Unleashedről nagyjából annyit tudok, hogy svédek és az előző lemezük is hasonló lehet, mint a mostani, amin semmi világmegváltás nincs, ők erre a fent említett stílusra esküsznek, abban viszont jórészt ügyesek és tudják mitől döglik a légy, világító műanyag légyriasztó nélkül is. A vokál ugyan átlaghalálmetalhörgés érzelem nélkül, a zenei körítés a műfaj kedvelőinek csemege lehet, személy szerint nekem kicsit kevés és bevallom, unalmas is hosszú távon.

Klisés zene klisés zenék kedvelőinek. A világtól ők most kb. tizenöt évvel maradtak le, de hát vannak, akik szeretnek lemaradni, mert úgy érzik jól magukat. Lelkük rajta.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.