Shock!

február 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Therion: Crowning Of Atlantis

Mielőtt mindenki a pénztárcája felé kezdene kotorászni, le kell szögezni, hogy ez még nem a köv. Therion album, hanem "csak" egy minialbum. De annak azért elég bőséges és élvezetes. Rögtön egy új nótával nyit, a címadóval. A Vovin vonalát viszi tovább, egyre heavy metalosabb a zene - sajnos -, a női ének meg csodás, mint mindig.

megjelenés:
1999
kiadó:
Nuclear Blast / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 5 Szavazat )

Ezután a Mark Of Cain, és a Clavicula Nox következik, melyek még az előző albumhoz készültek. Utóbbi igazán felkerülhetett volna rá, mert igencsak remek darab. Majd jönnek a feldolgozások, egy Loudness nóta - Crazy Nights -, mely elég meglepő tőlük, és ha jól sejtem itt a Primal Fear énekese dalol. Ezután ismét egy Vovin-ról lemaradt szám, a From The Dionysian Days jön, majd ismét egy átirat, méghozzá a Manowar-tól a Thor, szintén a Primal F. torkával prezentálva. Eztán jön egy Accept nóta, a Seawinds, mely totál felismerhetetlen így női énekkel előadva.

Végül három koncertfelvétel zárja a korongot - To Mega Therion, The Wings Of The Hydra, Black Sun -, melyek lazán a legjobbak a lemezen, még a koncertfelvétel gyengébb minősége ellenére is. Gyűjtőknek érdemes megvenni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.