Shock!

február 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Therapy?: Semi-Detached

Fura egy cím egy fura zenekartól. A Therapy? maradt önmaga, továbbra is egy kicsit punkosak, meg zajosak, no meg kicsit furák. Olyan Therapy?-shock. Az új album olyan, mintha a két utolsó között készült volna, tulajdonképpen nagy megújulás nincs a korongon, csak finomabb ötletek, csemegéznivalók.

megjelenés:
1998
kiadó:
A&M / Polygram
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 6 Szavazat )

Eddig is tetszett pl., ahogy keverik az albumokat, és most is olyan erőteljesen szólalnak meg, hogy lehet kapkodni a fejeket! Annak idején pont ezért szereztem be egy albumot tőlük, mert megtetszett a dinamimzusuk, amiből szerencsére most sem adtak alább.

Mind a 12 dal egy színvonalon pörög végig a korongon, mintha az előző két album legjobb pillanatait vegyítették volna össze, persze önismétlés nélkül. Némelyik dalba elég meglepő ötleteket csempésztek be, pl. a Safe c. nóta elég kiakasztó helyenként, amire a Tramline még rápakol egy nem kicsi lapáttal. Mintha valami indusztriális independent zenekar írta volna ezt a dalt. Nekem valahogy mindig olyan "jóllakottság érzést" adott a zenéjük, kerek az egész album. (Nem csak a CD formájára gondolok...). És tudjátok, ami kerek, az tökéletes is valahol...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.