Shock!

május 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Theatre Of Tragedy: Musique

No igen. Megint megjelent valami, amin lehet vitatkozni sokat. A gót istenkirálynő és csapata átment technóba. Hiába bukott a Paradise Lost már egy ilyen akcióval, azért csak meg kell próbálni még valakinek, hátha a németek ráharapnak, mert ott talán lesz néhány hibbant, akiknek ez bejön.

megjelenés:
2000
kiadó:
Nuclear Blast / MusiCDome
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 7 Szavazat )

A nyolcvanas évek elejéről származó dobminták, techno és EBM kezdemények, a Kraftwerk, a Nitzer Ebb a Rammstein és a Krupps süldő korában elhajított hangmintái mind szerepet kaptak az új TOT korongon. A hangzás korszerű, ha van néha gitár, az reszel, és igen, igen, még az imádott lézerputtyogás sem hiányzik. Megkísérlik a Systers Of Mercyt is lenyúlni, kevés sikerrel, hiába a hótugyanolyan riff és dallam, ha valami hibádzik. Ahogy elnézem az egész albumot, a legnehezebb feladat a 11. dal oroszra fordítása, illetve a hozzá való cirill font beszerzése lehetett.

Ez akkora bukta lesz, mint ide a Neptunusz, előre dörzsölöm a tenyerem a jövőre esedékes kimagyarázkodásokra gondolván. Objektíven úgy ennyit, szubjektíven: én személy szerint nem lettem rosszul a lemeztől, sosem zavartak az ilyen elhajlások túlzottan, ha nem is lelkesedem csatakosra magam, de háttérzenének egész jól elvagyok a Musique-kal. Nem ez lesz a kedvenc lemezem, de néha leporolom, pár év múlva meg mehet a süllyesztőbe.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.