Shock!

augusztus 05.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Raise Hell: Holy Target

Piros szörppel bemázolt felsőtesttel, nyakig szegecsben riogatják a hallgatót a minden kétséget kizáróan északi fiatalok. Igazi harcos black metal - már csak a bombákkal telerajzolt borítót nézve is. De ez rögtön kihallatszik a zenéből is, agresszív, kíméletlen darálás, amiből árad a fékezhetetlen düh.

megjelenés:
1998
kiadó:
Nuclear Blast / MusiCDome
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Géppuskalábú a dobos, ráadásul egész ötletes témákat hozott össze, a riffek hol szélvész módjára száguldanak, hol a hagyományosabb témákat járják körül dallamosabb formában. Az ének tipikus károgós/fröcsögős brutalizálás. Van egy zsáknyi jó ötlet a lemezen, amit sikerült megfelelően felépített köntösbe is bújtatni. Úgy végigsöpörnek ezen a 42 percen, mint a tájfun a katasztrófafilmekben.

Nekem legjobban a The Red Ripper tetszett a lemezről, mely dalban az egyik legjobb riff és legötletesebb dobtémák hallhatóak valamint a legtöbb energia szorult. A hangzás tisztességes, talán a gitárokat kicsit túlságosan az előtérbe nyomták, ami hosszú távon fárasztó. Kíméletlen black anyag a gyorsabb és "atmoszférikátlanabb" fajtából. Még nem alapmű, de lehet belőlük valami.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.