Shock!

július 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Michael Schenker: Thank You 2

Michael Schenker, az egykor szebb időket is megélt gitáros a tavalyi, erősebbre sikerült Be Aware... után akusztikus instrumentális szólólemezzel lepte meg rajongóit, és ahogy a dalcímeket elnézem, egyfajta szerelmes számok gyűjteménye a korong, még akkor is, ha nem 11 csöpögős dalt hallhatunk 35 percben.

megjelenés:
2002
kiadó:
SPV / Record Express
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A borító és a körítés teljesen puritán, az extrát az ezüstszínű betűk jelentik, a dalok is elég egyszerűek, nem valamiféle akusztikus gitárvarázslást hallhatunk Schenkertől, csupán néhány, viszonylag egyszerű - de azért jellegzetes - témákkal, fülbemászó vezérdallamokkal operáló dalt. Egyik szám sem igazán felkavaró és nekem némelyikből hiányoznak az ütőhangszerek, egyik-másikba igencsak illett volna valami finom, színesítő "kopogás".

A lemez amolyan örömzene, aki megvadul az akusztikus gitáros lemezekért, annak érdemes belefülelnie, egyébként tipikus háttérzene, beszélgetős összejövetelekre mondjuk. Schenkertől én még mindig azt a régi érzelemdús egyéni gitárjátékot várom. Talán majd egyszer...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.