Shock!

október 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Innerwish: Silent Faces

Említésre méltó: az ifjak a napsütötte, kobaltkék tengerrel körített, romokkal dúsan ellátott Hellász szülöttei. Dallamos, klasszikus powert tartalmazó albumukon tíz nóta található. A nyitó Dancer of the Storm hallatán máris sejthető, mi vár ránk az elkövetkező órában: kellemes melódiák, ízléses megszólalás, aprólékos gonddal felnyomott ikerszólók, többé-kevésbé korrekt énekhang (Babis Alexandropoulos torkának jóvoltából).

megjelenés:
2004
kiadó:
LMP / Record Express
pontszám:
5 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Azért minősítem többé-kevésbé korrektnek, mert ha nem mászik hegyet, akkor rendben van ugyan, ám számomra színtelennek tűnik. Angolja is darabos kissé, viszont legalább szövegkönyv nélkül is könnyen érthető, mit énekel...

Ami sajnos az anyag gyengéjét illeti, az a helyenként érzékelhető erőtlenségben, laposságban nyilvánul meg leginkább. Erre nem is kell sokáig várni, legalábbis rosszmagam már a negyedik nóta táján elkezdtem vakarózni... A dalokkal nincs különösebb gond, mindük megállja a helyét, az összkép sem túl rossz, de valami hiányzik. Talán néhány jó ötlet, igazán ízes melódia, érdekes megoldás. Ezeknek biz híján vannak a fiúk. Sajnos így jó esélyük van arra, hogy belevesszenek a szamárszürke ködbe.

Ez az anyag épp hogy csak átlagos. Se íze, se bűze.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.