Shock!

február 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dokken: Live From The Sun

Majd 70 perc koncertlemez, főleg az előző album nótáira építve. Persze, logikus, meg korrekt, hiszen jól sikerült darab az. Reb Beach gitáros állat - vagyis nem ő az állat, hanem amit művel -, ez feltűnt korábban is, de most megbizonyosodtam, a srác legitározza a csillagokat az égről, ráadásul nem unalmasan, inkább ízesen, karakteresen. Teret neki, még többet.

megjelenés:
2000
kiadó:
SPV / MusiCDome
pontszám:
8,5 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Don Doki jól választott, amikor őt hozta a csapatba George Lynch helyére. Van itt minden, a 14 percig elnyújtott pszichedelikus orgiától kezdve (ami úgy belendül, hogy ihaj!) a szívet-lelket gyönyörködtető rocknótáig, és úgy tűnik nem varázsoltak semmit a felvételen a stúdióban utólag. Igaz, a hangzás nem bika, de feelinges, csukott szemmel akár oda is képzelheted magad a színpad elé, csápolva, táncolva, ahogy tetszik. És tök jó, hogy a Dokken mentes a divatos irányzatoktól, mégis itt van, hallhatóan nagy sikerrel koncerteznek, persze nálunk nem biztos, hogy teltház lenne, sőt.

A közönségénekeltetős lassú nótánál jól hallani a tömeget, tudja a szöveget, mondjuk nem bonyolult, de akkor is, a lelkesedés átjön ahogy illik. Persze szép a dal, nem csöpög, csak fájó. Érzésből zenélő társaság, kevés az ilyen, pláne akinek már jelentős a múltja. Dokkeneseknek ajánlott lemez!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.