Shock!

április 26.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Újra Budapesten játszik az Alter Bridge

alter_bridge_k2014_05A hősök megpróbálnak minket jobbá tenni. Az akaratuk, a bátorságuk és az áldozatuk hozhatja ki a legjobbat a körülöttük lévő világból.
A 2004-ben alakult, floridai székhelyű Alter Bridge öt albumot adott ki azóta, hogy a korábbi Creed tagok, Scott Phillips és Mark Tremonti úgy döntöttek, hogy alapítanak egy saját bandát. Hamarosan már négyen voltak Brian Marshall basszusgitárossal és Myles Kennedy énekessel, azóta az Alter Bridge minden évben csak tovább erősödött. Utolsó, ötödik albumuk, a The Last Hero, a kvartett személyes küldetésévé vált. Október 22-én újra nálunk játszik a zenekar.

"Minden alkalommal, amikor lemezt készítünk, az egyetlen célom az, hogy az emberek úgy gondolják, jobb, mint az előző" - állítja Mark. "Utoljára nagyon keményen hajtottuk magunkat, és tudtuk, hogy most még annál is keményebben kell dolgoznunk. Amikor felvettük az anyagot, már éreztük, hogy sikerült."  "Mindig erre törekszünk" - egészíti ki Myles. "Nem feledve honnan jöttünk, ki akartuk tolni az Alter Bridge határait. Az új lemez körbejárja a hős témát - legyen szó hősök hiányáról, a hősök szükségességéről, vagy a hősök tiszteletéről. Ez a története."
Az album készítése előtt Myles Kennedy Slash-sel turnézott, Mark pedig szép sikereket ért el második szólólemezével. 2016 januárjában a négy tag azonban újra összegyűlt Orlandóban szokásos producerükkel, Michael Elvis "Baskette"-tel. A következő négy hónapban szorgalmasan összerakták és felvették a The Last Hero 13 dalát.
"Jó visszajönni az Alter Bridge csapatába" -zárja a beszélgetést Myles. "Minden alkalommal, amikor lemezt készítünk, emlékeztetem magam arra, milyen nagyszerű, szenvedélyes és hűséges a közönségünk. Nem vehetjük a dolgot félvállról. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az emberek ennyire beengednek az életükbe."

A rockzene egyik legnagyszerűbb hangja, Myles Kennedy és az Alter Bridge a 2014-es koncertjük után visszatér Magyarországra, október 22-én lépnek fel a Budapest Arénában!

A budapesti koncertre jegyek július 20-án 10 órától vásárolhatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Három különböző ülőjegy, valamint állójegy kapható az Alter Bridge budapesti fellépésére.

 

Hozzászólások 

 
0 #3 Zoli 2017-07-18 18:49
A jegyárakról lehet valamit tudni? :) A livenation még nem rakta ki, pedig nem ártana, mert az ember akkor úgy tervezi a jegyvásárlást. Bár biztos olcsóbb lesz, mint pl a Metallica. :D
Idézet
 
 
+1 #2 Gazdag Illés 2017-07-17 14:45
A hónap híre!! Bár én ezt nem az arénába raknám. Sajnos az itthon túl nagy nekik. Legutóbb is csak egy fél pecsára voltak jók. Vagy ha már nagy helyekhez ragaszkodnak a szervezők, akkor inkább a tüskecsarnokba kellett volna szervezni.
Idézet
 
 
+1 #1 Kondi István 2017-07-17 11:20
Iggeeeennn!!! Nap híre, jól indul a hét!!!! Csodálkoztam volna, ha kimaradunk. Iszonyatosan jó volt a koncertjük a Pecsában 3 éve, még a szauna szintű hőség ellenére is :D Meg ahogy láttam, ők is odáig voltak meg vissza tőlünk :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.