Shock!

május 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A Wisdom játszik az Airbourne előtt az A38-on

0516airbourneA magyar Wisdom lesz az Airbourne előzenekara a június 12-ei budapesti koncerten. Az ausztrál rock’n’rollerek a harmadik album, a napokon belül megjelenő Black Dog Barking kapcsán vetődnek el hozzánk ismét.

Május 20-án jelenik meg a Roadrunner gondozásában az Airbourne harmadik albuma, a Black Dog Barking. „Rengeteg gondolatot és erőfeszítést fektettünk bele ebbe a lemezbe, és nemcsak a zenekar, hanem a produkciós csapat is, akik szintén heti hét napon, megszámlálhatatlan munkaórában melóztak az anyagon, beleértve ebbe a karácsonyt és az újévet is, hogy a lehető legjobb előadások a lehető legjobb hangzást kapják", áll a csapat lemezről kiadott korábbi nyilatkozatában. „Most pedig átadjuk az eredményt nektek. Tekerjétek fel a hangerőt, bontsatok meg egy sört, és dugjatok némi rock'n'rollt a fületekbe!"

Lassan három éve annak, hogy utoljára Airbourne sorlemez került a boltokba, és a 2010-es No Guts. No Glory. folytatta a hatalmas sikert aratott Runnin' Wild debüttel megkezdett nyerő sorozatot. A csapat a Black Dog Barkinggal is intenzív mozgást tervez az európai fesztiválokon, és óriási örömhír, hogy június 12-én ismét Budapesten játszanak az A38 Hajó szervezésében. Mára az is kiderült, hogy Joel O’Keefe-ék előtt Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő tradicionális heavy metal bandája, a Wisdom gondoskodik majd a hangulat fokozásáról.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kecskebégető 2013-05-16 14:23
Most komolyan..Tele vagyunk fasza R'NR stoner bandákkal akik gyaláznak erre Wisdom?........
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.