Shock!

december 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Weikath az új Helloweenről: „Egyszerűen túl lusták vagyunk ahhoz, hogy nekifogjunk”

Valószínűleg készít majd új lemezt a Michael Kiskével és Kai Hansennel felálló Helloween, de a zenekar még mindig nem akar konkrétumokat mondani az ügyben. Michael Weikath szerint az indok egyszerű: jelenleg remekül elvannak a koncertezéssel…

1208helloween

Tavaly óta két régi taggal, Michael Kiske énekessel és Kai Hansen gitárossal kiegészülve koncertezik a Helloween, július 25-én pedig a FEZEN-en is ott lesz a csapat. A régi-új felállás ősszel már kihozott egy Pumpkins United című friss szerzeményt, de a nagy kérdés persze továbbra is az, hogy a turné után várható-e esetleg egy teljes album is ebben a leosztásban. „Igazából az van, hogy halogatjuk a dolgot, és inkább a jövőbe toljuk ezt az egészet, amennyire csak lehet”, ismerte el Michael Weikath gitáros a Music Interview Cornernek adott interjúban, amikor erről kérdezték. „Még nem érezzük úgy, hogy neki akarnánk fogni, mert rengeteg melóval jár majd, meg persze nagyon sok időt is venne igénybe. Most viszont kényelmesen elvagyunk azzal, amit csinálunk. Szóval nincs ebben semmiféle mellébeszélés. Sőt, nagyon könnyű kimondani az igazságot: egyszerűen túl lusták vagyunk ahhoz, hogy nekifogjunk.” „Valójában azért létezik elképzelés azt illetően, hogy csinálnunk kellene valamit”, tette hozzá Kai Hansen. „Sok ötletünk van arról, mi legyen a következő lépés, meg az azutáni. Viszont még semmit sem döntöttünk el, mert egyik elképzelés sem érett meg a döntéshez. Szóval nyitva hagyjuk a kérdést. Így aztán mindenki találgathat, meg persze írhat dalokat is, amiket aztán elküld nekünk!”

Mint a fentiekből is sejthető, Székesfehérvárra egy teljesen lelazult, jó hangulatú Helloween érkezik majd. A csapat tavalyi pozsonyi fellépéséről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.