Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Volbeat: máris a következő lemezen jár az eszük

0528volbeatNoha a hamarosan Budapesten is ismét fellépő Volbeat csak nemrég adta ki új lemezét, a hatalmas lendületben lévő zenekarnak máris akadnak tervei a következő albumra vonatkozóan. Michael Poulsen énekes/gitáros egy interjúban elmondta: a The Nameless One dal akár kiindulópontot is jelenthet majd.

„A The Nameless One szövegileg mindenképpen folytatódni fog a következő albumon", mondta Poulsen a Loudwire-nek. „A dal egy fiatal párról szól, akik spirituális erőkkel flörtölnek, és valahogy felélesztenek néhány lelket az 1800-as évekből, kapcsolatba kerülnek pár korabeli sírkő révén, aztán a végén eladják a saját lelküket a névtelennek úgy, hogy fogalmuk sincs róla, ki is az. A következő pillanatban egy koporsóban térnek magukhoz, hallják, amint valaki a tetején kopog. Egy törvényenkívüli az, aki széttöri a fedelet és kiszedi őket, majd azt mondja nekik: az a kötelessége, hogy elvigye őket a névtelenhez. Erről szól a nóta, ami a következő albumon biztosan folytatódik majd. Ott már az lesz a téma, ki is a névtelen, és mit akar csinálni a párral."

Az Outlaw Gentlemen & Shady Ladies album világszerte hatalmas siker. A Volbeat június 18-án Budapesten is bemutatja a lemezt a Concerto szervezésében. Rob Caggiano gitárossal készített friss interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.