Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vicious Rumors: koncertlemez és júniusi magyar buli az új felállással

Június 16-án ismét koncertlemezzel jelentkezik a San Francisco-i Vicious Rumors. A Live You To Death 2 – American Punishment című album megjelenése még akkor is érdekes így, alig több mint másfél évvel az előző élő anyag után, hogy a felállás lényeges pontokon módosult azóta. Viszont úgy fest, ismét jönnek a nyáron Budapestre.

0415vr

2012 őszén adta ki előző koncertlemezét a Vicious Rumors, de már júniusban folytatás érkezik tőlük: az SPV/Steamhammer kiadó valamilyen oknál fogva jó ötletnek tartotta, hogy a veterán power metalosok egy élő anyagon mutassák be új énekesüket, Nick Hollemant, aki minden előzetes bejelentés nélkül állt ki a zenekar frontjára a tavaly őszi amerikai turnén, és azóta véglegesítették is a státuszát. A zenekarba új basszer is érkezett a szlovén származású Tilen Hudrap személyében, aki tavaly július óta játszik velük, és azóta szintén hivatalos taggá vált. Mellettük a zenekar fix szólógitárosként azt a Bob Capkát igazolta le, aki az Electric Punishment lemezen már játszott velük, és szintén több turnét lenyomott Geoff Thorpe-ékkal.

A friss felállás tavaly ősszel rögzítette a Live You To Death 2 – American Punishment lemezt, amelynek érdekessége, hogy olyan dalok is felkerülnek rá, amelyet a csapat előzetesen sosem hozott még ki koncertverzióban. A producer maga Thorpe mester volt, a keverést és a maszterelést pedig Juan Urteaga végezte. A dallista az alábbi:

01. Digital Dictator
02. Minute To Kill
03. Towns On Fire
04. Lady Took A Chance
05. Worls And Machines
06. I Am The Gun
07. Electric Punishment
08. You Only Live Twice
09. Mastermind
10. Don't Wait For Me
11. World Church
12. Hellraiser
13. Soldiers Of The Night

A Vicious Rumors a fesztiválszezonban ismét Európában játszik, és facebookos oldaluk szerint június 26-án ismét Budapesten, vélhetően a Club 202-ben koncerteznek. A zenekar következő sorlemeze jövőre jelenik meg, és a kultikus Soldiers Of The Night album megjelenésének harmincadik évfordulója alkalmából is várható tőlük egy speciális turné.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.