Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unplugged minialbummal folytatja a Disturbed

0624disturbedEgy akusztikus EP lesz a Disturbed következő kiadványa. A zenekar nem kizárólag korábbról ismert dalokat tesz majd fel a minialbumra, amelynek pontos megjelenési dátuma ugyanakkor még ismeretlen.

Még idén stúdióba szeretne vonulni a Disturbed, hogy elkészítsék a 2015-ös, hatalmas sikerű visszatérő album, az Immortalized folytatását. Ez azonban nem egy újabb sorlemez lenne, hanem egy akusztikus EP. „Még dolgozunk rajta, a menetrendet pedig egyelőre nem igazán véstük kőbe”, mondta David Draiman énekes a minialbumról pár nappal ezelőtt Moszkvában, egy sajtókonferencián. „De lesz az anyagon eredeti anyag is, eredeti akusztikus dalok, mint ahogy korábbról ismert dalaink akusztikus verziói is helyet kapnak rajta.”

A dolog már csak azért sem elveszett ötlet, mert Észak-Amerikában az Immortalized nagy sikerének fő katalizátora Paul Simon és Art Garfunkel legendás The Sound Of Silence-ének rockfeldolgozása volt, amely újabb közönségrétegekkel ismertette meg a csapatot – őket simán telibe kaphatja egy ilyen nyugisabb megközelítésű kiadvány.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.