Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új frontember a Suicide Silence élén

1003ssMegtalálta új frontemberét a Suicide Silence, akik egy rövid részletet máris közzétettek egyik legismertebb dalukból, a You Only Live Once-ból a tavaly tragikus hirtelenséggel, motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker utódjával. Most a rajongókon a sor: ki kell találniuk, kivel megy tovább a kaliforniai deathcore fogat.

Végleg eldőlt, amit eddig is tudni lehetett: Mitch Lucker nélkül sem teszi le a lantot a kaliforniai Suicide Silence, sőt, néhány hónap után megtalálták új frontemberüket is, akivel máris közzétettek egy rövid dalrészletet a YouTube-on. Az új ember identitását egyelőre még nem tárták fel a nagyközönség előtt, de az első netes kommentek alapján a legtöbben az All Shall Perish énekesét, Hernan Eddie Hermidát sejtik a mikrofon mögött – a következő időszakban nyilván kiderül majd, igazuk van-e vagy sem.

A zenekartól idén már természetesen nem várható új lemez, egy speciális DVD-t azonban elvileg még 2013 folyamán kihoznak. Ezen a Mitch emlékére rendezett, tavaly december 21-ei speciális koncert felvétele szerepel majd, ahol Robb Flynn (Machine Head), Randy Blythe (Lamb Of God), Max Cavalera (Soulfly), Chad Gray (Hellyeah), Tim Lambesis (As I Lay Dying), Danny Worsnop (Asking Alexandria), Eddie Hermida (All Shall Perish) és még sokan mások is színpadra léptek a pomonai Fox Theaterben.

A 28 éves Lucker Harley-Davidsonján hajtott délnek Huntington Beach főutcáján tavaly Halloween estéjén, amikor egy villanyoszlopnak ütközött. A motor a karambol után tovább csúszott lefelé az úttesten, és nekicsapódott egy Nissan furgonnak. Mitch olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meg kellett műteni, de az orvosok sajnos nem tudtak rajta segíteni: másnap reggel, a kórházban elhunyt. Az énekes a baleset előtt nem sokkal alkoholt fogyasztott.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 afc 2013-10-03 12:06
sztem értheto a dolog.Eléggé nagy bandává lett ez a csapat. Kár lenne abbahagyniuk.Persze nekem furcsa lesz kicist Mitch nelkul .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.