Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mitch Lucker valószínűleg alkoholt fogyasztott halálos balesete előtt

Felesége szerint ittasan ült fel Harley-Davidsonjára Mitch Lucker, a Suicide Silence énekese, aki Halloween estéjén szenvedett súlyos motorbalesetet, majd másnap hajnalban a kórházban bele is halt sérüléseibe. Luckert világszerte rajongók tízezrei gyászolják, neje szerint felelőtlen tette intő példa kell, hogy legyen mindenki számára.

„Mitch alkoholista volt, folyamatosan harcolt a függőségével”, mondta Jolie Carmadella, az énekes felesége a Lucker emlékére tartott gyertyafényes virrasztáson, amelyen a zenekar mintegy négyszáz rajongója jelent meg a barátok és családtagok társaságában. „Megpróbáltam megállítani. Eléálltam, és könyörögtem neki, hogy ne hagyja el a házat. Könyörögtem: komolyan, legalább miattunk ne menj el… De elment. És ez lett a vége. Amolyan ébresztő ez mindenki számára… Fantasztikus ember volt, csodálatos apa és nagyszerű férj. És most nem élheti végig, ahogy felnő az ötéves lánya, mert úgy döntött, hogy iszik, és utána motorra ült. Ti soha ne tegyetek ilyet. Gondolkodjatok, mielőtt bármi hülyeséget csináltok, és kérlek titeket, hogy tanuljatok ebből az egészből!”

Lucker (a képen kislányával, Kenadee-vel egy korábbi Halloween alkalmával) fekete, 2013-as Harley-Davidsonján hajtott délnek Huntington Beach főutcáján, amikor valamivel 21 óra előtt egy villanyoszlopnak ütközött. A motor a karambol után tovább csúszott lefelé az úttesten, és nekicsapódott egy Nissan furgonnak. Mitch olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meg kellett műteni, de az orvosok sajnos nem tudtak rajta segíteni: nem sokkal reggel 6 óra után, már a kórházban elhunyt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.