Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dobos az Overkillben

Jason Bittner személyében új dobost igazolt le az Overkill. A New Jersey-i thrasherek legutóbbi turnéján már helyettesíteni kellett Ron Lipnickit, így a váltás nem érkezik meglepetésként, legfeljebb a személyi döntés váratlan.

0505bittner

Bizonyos közelebbről meg nem határozott személyes okok miatt hiányzott az Overkill utolsó pár turnéjáról – így az őszi magyarországi koncertről is – Ron Lipnicki dobos, akit ezeken a körutakon a banda dobtechnikusa, Eddy Garcia helyettesített. Korábban már volt róla szó, hogy Garcia akár fixen is Ron helyére ülhet, ám most mégis más döntés született: Lipnicki véglegesen is kikerült a bandából, ám az új dobos Jason Bittner lett, akit a Shadows Fallban ismert meg a színtér bő másfél évtizeddel ezelőtt, nemrég pedig Budapesten is láthatta a közönség a Flotsam And Jetsam soraiban. A csapat nem indokolta a váltást, de köszönetet mondanak Garciának, amiért az elmúlt több mint egy év során is fennakadások nélkül tudtak működni.

Egyelőre nem tudni, hogy Bittner a Flotsamben is tag marad-e párhuzamosan, de mivel az Overkill hagyományosan nagyon feszített turnémenetrenddel operál, inkább azt valószínűsítenénk, hogy nem. A csapat a friss The Grinding Wheel lemezt népszerűsíti majd a következő időszakban.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 mrataxi 2017-05-05 12:43
JB mintha a Toxikban is felbukkant volna nemrég? Bár nem tudom, ők végül most csinálnak-e bármit.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.