Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Úgy szól az album, mintha az Infest és a Getting Away Murder 2016-os gyermeke lenne”

1102prCrooked Teeth címmel bemutatott egy vadonatúj dalt a Papa Roach. A szám a zenekar következő, egyelőre még cím nélküli nagylemezén kap majd helyet, amely 2017 első hónapjaiban kerül a boltokba.

Legutóbb 2015-ben, F.E.A.R. címmel jelentetett meg nagylemezt a Papa Roach, de máris elkészültek a folytatással. Az album címe egyelőre nem dőlt el, de a Crooked Teeth című első szám máris meghallgatható róla. „Mindenképpen úgy érzem, hogy változásokat hoz a zenekar hangzásvilágába ez a lemez, méghozzá komolyabbakat, mint amilyenek azelőtt történtek nálunk”, mondta pár napja a The Scotty Mars Show-ban Jacoby Shaddix énekes. „Az volt a célunk, hogy kicsit felrázzuk a dolgokat ezen az albumon. Ez már a kilencedik vagy a tizedik albumunk – még én sem tudom –, így aztán kicsit fel akartuk pörgetni…”

A zenekar két, viszonylag fiatal és ismeretlen kaliforniai producerrel, Nick Furlonggal és Colin Brittainnel dolgozott az anyagon, akik maguk is Papa Roach-rajongók. A végeredmény pedig Jacoby szerint egészen konkrét előképekkel rendelkezik a banda diszkográfiájában. „Úgy szól az album, mintha az Infest és a Getting Away Murder 2016-os gyermeke lenne”, mondja az énekes.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.