Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tudatosítani kell magunkban a halál elkerülhetetlenségét”

Szeptember 23-án új nagylemezzel jelentkezik a doomos vonalról elstartolt, de időközben némileg módosult stílusú Sahg. A norvégok friss albumának címe Memento Mori lesz, és most meghallgatható róla a Black Unicorn című szám.

0620sahg

sahg_cEgyszerűen csak „rohadt jó heavymetal-albumként” jellemzi az Indie Recordings beharangozó közleménye a Sahg új albumát, amely Memento Mori címmel jelenik meg szeptember második felében. „Amikor olyan időket élünk, amelyekben vallási ellenségeskedés és a környezeti pusztulás söpör végig a világon, nincs más választásunk, mint tudatosítani magunkban a halál elkerülhetetlenségét”, mondja a csapat a lemezről. „Manapság nemcsak a félelem, a megbélyegzés és a gyűlölet terjed, hanem folyamatosan érezzük magunkon a saját halandóságunk szorítását is. A halál mindössze egy szívdobbanásnyira van, és az ismeretlentől való félelem sokkal inkább kézzel fogható, mint valaha. Ezért választottuk a Memento Mori címet a lemeznek.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Black Unicorn
02. Devilspeed
03. Take It To The Grave
04. Silence The Machines
05. Sanctimony
06. (Praise The) Electric Sun
07. Travellers Of Space And Light
08. Blood Of Oceans

A zenekar legutóbbi lemeze Delusions Of Grandeur címmel jelent meg 2013-ban. A felállás továbbra is négytagú, de az előző albumhoz képest két csere is történt: az alapleosztást egyedüliként képviselő Olav Iversen énekes/gitáros és a hozzá 2011-ben csatlakozott Tony Vetaas basszer mellé tavaly érkezett a bandába Mads Lilletvedt dobos és Ole Walaunet gitáros.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.