Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tom Araya jól van, nem marad el több koncert

Lényegesen jobban van a Slayer frontember Tom Araya, akinek rosszulléte miatt a banda lemondani kényszerült aktuális koncertjét Sydneyben. Az idén 50 éves énekes/basszusgitáros problémáit az első hírekkel ellentétben nem fülfertőzés okozta. Araya ugyan tényleg erősen szédült, ami akár fülproblémákra is utalhatott volna, de a gondot az jelentette, hogy előzőleg nem pihent rendesen, és a szervezete is kiszáradt. A csapat pénteken már színpadra lép majd Melbourne-ben.

Tom Araya a Soundwave fesztiválturné szervezőin keresztül kiadott közleményében elnézést kért a rajongóktól a sydney-i buli lemondásáért, és biztosította őket, hogy már sokkal jobban van. A program innentől kezdve a menetrendnek megfelelően halad majd tovább.

A Slayernek azután kellett lemondania a Soundwave második állomását, hogy Arayát bent tartották egy helyi kórházban, miután rosszul lett. A koncert a Slayer második fellépése lett volna Gary Holttal, az Exodus gitárosával, aki azután ugrott be kisegíteni a régi haverokat, hogy Jeff Hanneman gitáros jobb karját húsevő baktériumok támadták meg, és emiatt bizonytalan ideig nem tud színpadra lépni.

A Slayer április 8-án Budapesten koncertezik a Megadeth társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.