Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes Nick Catanese új zenekarának felállása

1203nickMegtalálta új zenekarának énekesét a Black Label Societyből tavaly távozott Nick Catanese. A csapat egy ideig Kaldera néven futott, de úgy tűnik, ezt most elvetették.

Nick Catanese terveiről a Black Label Societyből történt tavalyi távozása idején csak annyit lehetett tudni, hogy egy Kaldera nevű bandával folytatja Dusty Winderrowd dobossal, Brandon Powell gitárossal és Vinnie Salvatore basszerrel, és éppen énekest keresnek. A tagság most végre egy frontemberrel is kibővült Lenny Cerzosie személyében, aki emellett a New York-i The Infinite Staircase zenekar énekes/gitárosaként és fő dalszerzőjeként is tevékenykedik, és korábban is elég jó kapcsolatokat ápolt a Black Label táborral, készülő új feldolgozás EP-jüket is Zakk Wylde basszere, John „JD” DeServio producereli. Cataneséék időközben, nagyjából Cerzosie csatlakozásával egyidejűleg megváltak az ideiglenes Kaldera névtől, és még idén várható tőlük valami hangzóanyag.

A 42 éves gitáros, közismert becenevén Evil Twin a '90-es évek második fele óta zenélt Zakk Wylde-dal: először az akusztikus Book Of Shadows album turnéján csatlakozott a gitároshoz, a Black Labelnek pedig 1999-ben lett tagja. Ugyan a stúdióalbumok közül Catanese játéka csak a most kiadott, már nélküle készült Catacombs Of The Black Vatican előtti kettőn volt hallható, a turnéfelállásban folyamatosan ott volt, amit senki más nem mondhatott el magáról a hagyományosan nagy fluktuációval dolgozó zenekar tagságából.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.