Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes albumnyi dubstepes dalt adhat ki a Korn

Mint ahogy mindenki észrevehette, a Korn végül nem adta ki azt az EP-t, amely a tervek szerint június 14-én jelent volna meg. Jonathan Davisék ehelyett inkább úgy döntöttek, teljes lemezzé bővítik az anyagot, amelyen az egykori nu metal hősök dubstep producerekkel, DJ-kkel kollaboráltak. Egyelőre nem tudni, az egész album ilyen irányt vesz-e majd.

A Korn olyan alkotókkal melózott a sajátos irányvonalú új dalokon, mint Kill The Noise, Excision, Skrillex és 12th Planet. „Úgy gondoltam, buli lenne megint kísérletezni, és megnézni, mivel tudunk előrukkolni", magyarázta Jonathan Davis a The Pulse Of Radiónak. „Talán valami olyasmivel, mint ez a most készülő anyag, ami tényleg roppant izgatottá tesz bennünket. Szeretünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, de olyasmit biztos nem fogunk kiadni, ami nem tetszik mindannyiunknak. Most azonban Munky, Fieldy, Ray és én is abszolút lázban égünk a dolog miatt!"

„Hat vagy hét producerrel dolgoztunk együtt ezeken a felvételeken", mondta Fieldy az NME online változatának. „Fontos, hogy mindig naprakészen tartsuk magunkat, és képben legyünk azt illetően, éppen mi zajlik körülöttünk." „Először azt hittem, ez a dubstepes irány azt jelenti majd, hogy dobgéppel helyettesítenek", magyarázta Ray Luzier dobos a Downloadnak. „Normális esetben megőrülnék ettől, mert lélektelennek tartom a gépi ütemeket, de Jonathan gyorsan világossá tette, hogy csak a triggerezéssel kísérletezgetünk majd, amihez hasonlót viszont még soha nem csináltam korábban. Triggereltük azokat a hangzásokat, amiket Skrillex csalt ki a cuccomból, de ezeket teljes egészében élőben játszom. Ez tényleg rendkívül izgalmas volt."

Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a sajátos új anyag, és azt sem, rendes Korn sorlemezként tervezi-e kiadni a zenekar vagy sem. Akárhogyan is, de a vitákat és az anyázásokat máris borítékolni merjük nekik...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.