Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes a Stuck Mojo felállása, itt az első dal a visszatérő albumról

Június 24-én, Here Come The Infidels címmel jelenik meg az atlantai Stuck Mojo visszatérő lemeze. Rich Ward gitáros/énekes és Frank Fontsere dobos mellett a zenekarban új rapper és basszer zenél, és a Verbal Combat című új szám máris meghallgatható tőlük.

0325stuckmojo

stuckmojo_cEredetileg legklasszikusabb felállásában, a Pigwalk és Rising lemezeket is feljátszó négyesben készült visszatérésre a Stuck Mojo, minden rapmetal-bandák legsúlyosabbika, ám a régi személyes problémák ismét feltámadtak a csapatban, így Bonz rapper és Corey Lowery basszer/énekes még a lemezfelvételek előtt távozott a fedélzetről. A csapat élén így most egy fiatal rapper, Robby J áll, akit Rich a YouTube-on fedezett fel, a basszer pedig Len Sonnier, aki korábban a Doug Pinnick-féle Poundhound turnémuzsikusaként zenélt. „Robby J egy kibaszott nindzsa, a tökéletes énekes-frontember!", mondja Rich. „Mindenki jól jegyezze meg, amit mondok: ez a srác innentől kezdve mérce lesz azt illetően, hogyan fest egy rapperrel kiálló zenekar!"

A csapat fénykorát idéző módon Andy Sneap producerkedése mellett elkészült Here Come The Infidels lemezt a PledgeMusic kiadó gondozza majd, és a Verbal Combat című dalt máris meg lehet hallgatni róla. A 41 perces albumra tizenegy dal kerül fel, és a zenekar klasszikus, súlyos-zúzós hangzásvilágához kanyarodik vissza a legutóbbi, meglehetősen érthetetlen The Great Revival káosza után.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Venter 2016-03-26 14:25
most komolyan, nem néger az új frontember? szégyen!
Idézet
 
 
+3 #2 RobertThorn 2016-03-26 14:22
Ügyes a fickó, de nincs elég fekete hangja. Nem tudom Lord Nelsonnal mi van, tőlem aztán simán visszajöhetett volna. Persze az is lehet, hogy megsértődött, amikor megint Bonzzal kezdtek próbálni.
De inkább amiatt vakarom jobban a fejem, hogy nekem ezt a dalt nem a riff viszi, hanem a gitárszóló - nem mintha az eddigi SM számokban gyenge szólók lettek volna (sőt..), csak hát mégis a riff a fontosabb.
Remélem azért a többi nótánál nem ez lesz a helyzet.
Idézet
 
 
+5 #1 matheus 2016-03-26 13:46
Tényleg rohadt jó az új srác!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.