Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégis Bonz és Lowery nélkül tér vissza a Stuck Mojo

1230frankfIsmét kikerült a Stuck Mojo soraiból Bonz rapper és Corey Lowery basszer/énekes, de az atlantai csapat ettől még nem áll le: máris leigazoltak két új tagot, befejezték a visszatérő lemezt, és valamikor a jövő év közepén meg is jelentetik azt.

Noha eleinte nagy gőzzel készült az új nagylemezre a Stuck Mojo klasszikus felállása, néhány hónap után már megjelentek a felszínen az első repedések, most pedig bejelentették, hogy mégsem Bonz rapperrel és Corey Lowery basszer/énekessel készítették el az új albumot, hanem két, egyelőre meg nem nevezett új tag csatlakozott Rich Ward gitároshoz és Frank Fontsere doboshoz. A hírt utóbbi jelentette be a Talk Toomey podcastben, de nem árulta el a pontos okokat. „De így is folytatjuk: Rich, én, meg két másik srác", mondta Frank. „Az elkészült lemez szerintem a legjobb album, amit valaha csináltunk. Tudom, hogy mindig, mindenki ezt mondja, de pár embernek már mutattam az anyagot, akárcsak Rich, és mindenki, akinek adunk a véleményére – olyan emberek, akiknek nincs okuk velünk őszintétlennek lenni –, azt reagálta, hogy fantasztikus a zene. Tényleg úgy gondolom, hogy a lemez el fogja hallgattatni a kétkedőket."

Az album Fontsere szerint nem kísérletezős jellegű lesz, hanem amolyan igazi rajongóknak való muzsika, és valamikor 2016 nyarán jelenhet meg.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 RobertThorn 2015-12-30 20:43
Csak tán jó lesz az új lemez - ha nem akarnak nagyon kísérletezni, akkor pár tipikus Ward-riffel nem hiszem hogy nagyon mellélőnének. Én biztos be fogom kajálni, ha hozzák a színvonalat :)

S ha már ez a reunion nem jött össze (amit én is sajnálok, de hát úgy látszik vannak emberek, akik mégsem passzolnak egymáshoz, akármennyire is szeretnénk :(..), akkor legalább Lord Nelsont igazán visszavehetnék, szerintem full rendben volt a zenekar ővele is.
Idézet
 
 
+2 #2 Igor Igorovics 2015-12-30 18:07
Bírom Mojoékat, de baromi unalmas már ez a "Ez a legjobb lemezünk" duma, nemcsak tőlük mástól is. Persze az utóbbi években már azt is hozzáteszik, hogy "Jó, tudom, hogy mindenki ezt mondja, de...". Értem én, hogy kell a marketing, de ez már annyira, de annyira elcsépelt, hogy valami másat kéne ki találni. Mondjuk leírhatnák pár szóval, hogy milyen albumra is számíthatunk, de ha csak annyit mondanának, hogy "Szétdolgoztuk az albumon a seggünket, a producer is jó munkát végzett, de a végső szót a rajongók fogják kimondani."már az is sokkal jobb lenne. Persze hallottunk már hasonlót, de legalább egy kicsit más, mint ez a "legjobb albumunk" duma.
Idézet
 
 
+5 #1 akmeddie 2015-12-30 14:25
óóóóó :/
azért remélem az album frankó lesz
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.