Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozott a Bad Wolves soraiból Tommy Vext

Megvált Tommy Vext énekestől a Bad Wolves. A csapat folytatja tovább, de egyelőre nem tudni, milyen felállásban és kivel.

bad_wolves_k2020_01

Hivatalos közleményben erősítette meg a Bad Wolves az egy nappal korábban felmerült netes pletykákat, amelyek szerint megváltak frontemberüktől, Tommy Vexttől. A tavaly februárban Budapesten is fellépett zenekar ettől függetlenül továbbra sem áll le. „Igazak a hírek, a Bad Wolves és Tommy Vext útjai elváltak egymástól", írják. „Négyen azt tervezzük, hogy továbbra is folytatjuk a közös zenélést, és idén egy új nagylemezt is tervezünk. Tommy a Bad Wolves komoly részét képezte, és hálásak vagyunk neki mindenért, amivel hozzájárult a zenekarhoz. Ezen túlmenően jelenleg nem tudunk túl sok mindenről beszámolni, mindössze szeretettel és hálával gondolunk minden rajongóra, aki támogatta a Bad Wolvest az első naptól fogva. Nem lennénk itt nélkületek."

A pletykák Vext egy utóbb törölt instagramos élő videója után kezdtek el terjedni, amelyben már múlt időben beszélt a Bad Wolvesról, és arra utalgatott, hogy politikai nézetei miatt került ki a csapatból. Tommy nyáron és ősszel több olyan kijelentést is tett a Black Lives Matter-tüntetések, illetve Donald Trump elnöksége kapcsán, amellyel komoly vitákat váltott ki a rajongótáborban és a zenekaron belül is: egyik BLM-vonatkozású nyilatkozata után még szintén színesbőrű zenésztársa, Doc Coyle maga is elhatárolódott az énekes szavaitól, és elnézést kért mindenkitől, akit esetleg sértettek Vext megnyilvánulásai. Tommy akkor azt fejtegette, hogy feketeként ő maga sosem tapasztalt rasszizmust az Egyesült Államokban, az aktuális tömegtüntetéseket pedig Soros Györgyhöz, illetve a Clinton Alapítványhoz kötötte.

Egyelőre tehát nem tudni, bevesz-e új frontembert a Bad Wolves, vagy valamelyik tag maga veszi át a mikrofont. Maga Vext a hírek szerint jelenleg szólóalbumot tervez. Mindeközben Doc Coyle korábbi bandája, a 2013-ban feloszlott God Forbid szombaton frissítette közösségi felületeinek profilfotóját, ami akár arra is utalhat: a formáció ismét aktivizálja magát így, hogy a Bad Wolvesnál lassulnak a dolgok.

 
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.