Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasszal folytatja a munkát új szólóalbumán Bruce Dickinson

Nagyon régen, a 2005-ben megjelent Tyranny Of Souls óta nem hozott ki új szólóalbumot Bruce Dickinson. Az Iron Maiden frontembere most elmondta: tavasszal tervezi folytatni az évek óta készülő következő anyagot.

0107bruce

Miután márciusban befejezi aktuális spoken word előadásait, nekilát új szólóalbuma munkálatainak Bruce Dickinson. Az Iron Maiden frontembere a Loudwire-nek beszélt aktuális terveiről, és mint fogalmazott, némi pihenés után leül állandó társával, Roy „Roy Z” Ramirez gitárossal átbeszélni a jelenlegi állást. „Máris van némi anyagunk, de kicsit össze kell rendeznünk őket – fogalmazott Bruce. – Vannak demóink, meg mindenféle, de valamivel komolyabban is át kell vizsgálnunk őket, meg talán írunk és még pár számot. Utána pedig alapvetően Royé lesz a terep, mert miután kialakult, merre indulunk, elkezdhet dolgozni a részletesebb hangszerelésen, a többin. Én ugyan turnén leszek a Maidennel, de a Tyranny Of Souls is így készült annak idején. Mármint nem teljes távmunkában, bár abban az értelemben persze igen, hogy fizikailag nem voltam jelen az alapok egy részének felvételeinél, de Roy mindig küldte az anyagokat, én meghallgattam őket, és mindig mondtam, hogy ez tök jó, fűztem hozzájuk néhány megjegyzést, ilyesmik…”

Köztudott, hogy a 2015-ös Maiden-lemez, a The Book Of Souls egyik húzódala, az If Eternity Should Fail eredetileg Dickinson-szólódalnak indult, de azóta ugyebár már ennek folytatása, a Senjutsu is kijött tavaly ősszel. Ha a vírushelyzet lehetővé teszi, az Iron Maiden június 7-én Budapesten, a Groupama Arénában koncertezik. A két előzenekar a Shinedown és a Lord Of The Lost lesz. Részletek itt.

A szóban forgó Legacy Of The Beast turné egyébként 2018-ban a VOLT Fesztiválon már érintette Magyarországot, maga Bruce pedig tavaly novemberben Győrben játszott a Concerto For Group And Orchestra produkcióval.

 

Hozzászólások 

 
#2 Nándi 2022-01-08 11:50
Én még izgatottan vártam az új Maident, de sajnos ez már nem az én zeném. Nem tudom, hogy Bruce képes lesz-e/akar-e felpörögni a kicsit a szólólemezen. Minden esetre kíváncsi vagyok.
Idézet
 
 
#1 CChutney 2022-01-07 13:17
Az új Maident már meg sem hallgattam, de erre kíváncsi vagyok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.