Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Talán olyan európai országokban is felléphetünk, ahol korábban még soha nem játszottunk”

A héten megkezdi a koncertezést Európában a Rush, akik fellépnek az idei Sweden Rock fesztiválon is. A zenekar harmincnégy évvel ezelőtt játszott utoljára európai fesztiválon, de Geddy Lee basszer/énekes szerint nem kizárt, hogy a helyzet a jövőben változni fog.

„Régen olyanok voltak a fesztiválok, hogy nem mehettünk rájuk teljes produkcióval, az utolsó pár évben azonban megváltozott a helyzet”, magyarázta Geddy a VH1 Radio Networknek. „Játszottunk néhány szabadtéri helyszínen, ahol módunk volt full show-val kiállni, pár többnapos kanadai fesztiválon például, ahol hozzád alkalmazkodik a saját színpadod. Ezek az alkalmak kicsit ismét ráhangoltak minket a fesztiválokra. Ami a Sweden Rockot illeti, meglátjuk, hogy megy majd le. Ez a buli amolyan teszt lesz az európai fesztiválokra, és ha kedvünkre való az eredmény, szerintem több hasonló fellépésünk lesz majd a jövőben. Ilyen helyeken több embernek lehet játszani kicsit rövidebb műsort, és több országba tudnánk eljutni. Ilyesmi motoszkál az agyunkban – ha ez a koncert jó lesz, talán olyan államokban is felléphetünk, ahol korábban még soha nem játszottunk azelőtt.”

A nagy sikerű tavalyi Clockwork Angels lemezt turnéztató Rush június 8-án játszik a sölvesborgi fesztiválon. Az idei Sweden Rock másik két headlinere a KISS és a speciális, monstre harmincéves jubileumi bulit játszó Europe, de a rendezvény tele van nagyágyúkkal és további különlegességekkel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#6 nemtulkritikus 2013-05-30 22:06
Keresem azt a Rush fant, aki becsatlakozna hozzánk a június 6-án, Belinben esedékes Rush bulira!

Eredetileg hárman indultunk volna útnak, de sajnos egyikünk nem tud részt venni az eseményen, így most az ő jegyére, illetve helyére keresek érdeklődőt.

Mivel a vonatjegyet jó előre megvettük ( és sajnos nem visszaváltható ), a program valamennyire kötött. Fix pontjai:
Indulás Bécsből június 5.-én szerdán, 22:30-kor, érkezés Berlinbe június 6.-án, csütörtökön 09:10-kor.
Hazafelé június 8.-án, szombaton 18:10-kor indulunk Berlinből, és június 9.-én érünk Bécsbe, 06:20-kor.
A vonatjegy ára oda-vissza 108 euró/fő.

(Bécsbe Sopronból fogunk kimenni, illetve oda is fogunk visszatérni, valószínűleg vonattal, de ez még nem fix. Ennek a költsége nincs bent a fenti összegben.)

Berlinben a koncert helyszínétől nem messze foglaltunk szállást, ami két éjszakára szól, fejenként 73 euróba kerül.

A pénteki és a szombati nap nagy részét városnézéssel terveztük eltölteni, de fix program még nincs.

A koncertjegy a színpad elé szóló, 75 eurós állójegy. Ennek az ára alkuképes, amennyiben valaki becsatlakozik hozzánk, jelentős kedvezményt tudunk adni belőle.

Részletekért, egyéb információkért hívd az alábbi számot ( hétköznap 14:00-tól vagyok csak elérhető ):

+36/20 421 7421
( Szabolcs )

vagy írj az alábbi mailcímre:
kihaeennem@yaho o.com
Idézet
 
 
+3 #5 Draveczki-Ury Ádám 2013-05-23 09:24
A Rush iszonyú drága, maximum két cég jöhet szóba itthon, aki önálló koncertre elhozná őket, azok meg szerintem nem kockáztatnák ezt. Ember nincs, aki jósolni merne, hány nézőt lehetne behozni velük, de én nem hiszek abban, hogy 2-3 ezernél többet. Ha egyáltalán. Fesztivál meg túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Marad a külföld. :(
Idézet
 
 
+3 #4 kamikaze 2013-05-23 09:18
Hát ha nagyon a fesztiválokra koncentrálnak, akkor szinte csak a Sziget marad, de még az is jobb lenne, mint a semmi. Az Arénában egy önálló bulira viszont biztosan összejönne annyi ember, hogy megérje ott is megrendezni a koncertet. Szerintem a hazai rajongóikból is simán meglenne a 3 ezer néző, és nem szabad elfelejteni, hogy külföldről is biztosan sokan jönnének! Túl gyakran nem járnak errefelé, úgyhogy a 6-7 ezer ember tuti összejönne. Azt kéne tudni, hogy mennyi az a minimális nézőszám, amire már megéri a rendezőknek a leszervezést, és persze van még olyan szabad időpont, ami a zenekarnak is jó. Szóval a közönségen biztosan nem múlik, csak időben hozzák meg a döntést, hogy az érdeklődőknek lehessen rá készülni a nyári programok véglegesítéseko r. De lehet, hogy ez nem is számít, mert olyan sok fanatikus rajongójuk van. Csak hát az a fránya jegyár, az sem mellékes mindenkinek, mert igazán felső ligás, drága produkció egy Rush buli!
Idézet
 
 
+4 #3 pumpika666 2013-05-22 21:25
Idézet - Beren:
Idézet - kamikaze:
Magyarországi koncertet akarok! Bárhol, de legjobb lenne persze az Arénában!

Sajnos, kevés az esélye, hogy az Arénát megtöltsék a magyar Rush rajongók. Én biztos ott lennék, még akkor is, ha pár hétig nem tudnék enni, hogy megvegyem a jegyet...

sajna lennénk 2-3 ezren maximum és akkor még optimista voltam
sajna őket senki sem ismeri, nevükről max. egy dj jut eszébe a népnek :(
ami egyetlen lehetőség lenne, egy nagy fesztiválon(zsi get, volt) felléptetni őket, de oda meg túl sokan érzik magukat cikinek kimenni miattuk, szóval fene tudja...
Idézet
 
 
+5 #2 Beren 2013-05-22 18:43
Idézet - kamikaze:
Magyarországi koncertet akarok! Bárhol, de legjobb lenne persze az Arénában!

Sajnos, kevés az esélye, hogy az Arénát megtöltsék a magyar Rush rajongók. Én biztos ott lennék, még akkor is, ha pár hétig nem tudnék enni, hogy megvegyem a jegyet...
Idézet
 
 
+8 #1 kamikaze 2013-05-22 16:17
Magyarországi koncertet akarok! Bárhol, de legjobb lenne persze az Arénában!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.