Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptember 16-án az Arénában koncertezik a Nickelback

0925nbChad Kroeger torokproblémái miatt tavaly ősszel elmaradt a kanadai Nickelback Budapestre tervezett fellépése, a zenekar azonban most újrakötötte a turnét. A négyesfogat szeptember 16-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Szeptember 2-án, Helsinkiben indul a Nickelback idei európai turnéja, ahol a több mint kiváló, szintén kanadai Monster Truck lesz az előzenekar. A kanadai csapat legutóbbi lemeze, az igen popos No Fixed Address két évvel ezelőtt jelent meg, és elvileg már tavaly ősszel is eljutottak volna hozzánk a turnéval, ezt végül Chad Kroeger énekes/gitáros hangproblémái miatt le kellett mondaniuk. A banda most már új albumon dolgozik, de egyelőre még nem tiszta, hogy ez kijön-e az őszi fellépések előtt. Érdekesség, hogy a zenekar a koncertlemondások miatt 13 millió dolláros perbe bonyolódott a londoni Lloyd’s biztosítótársasággal, akik szerint Chad igenis képes lett volna turnézni, és ezért nem akarták kifizetni a bulik törlésével kapcsolatos költségeket. A Nickelback szerint ugyanakkor nem mondanak igazat, hogy ne kelljen fizetni.

A magyar koncertre március 11-én 10 órától kaphatók jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül. A fellépésre három különböző ülőjegy, valamint sima állójegy lesz vásárolható. Mivel a zenekar 2013-ban teltházas koncertet adott Budapesten, a jegyvásárlást nem érdemes sokáig halogatni. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.